Silicon Mix Arganolie Haarbehandeling

Silicon Mix Intensieve haarbehandeling met Marokkaanse Arganolie is speciaal ontwikkeld voor droog, beschadigd en broos haar. Beschermt, hydrateert, verzacht en repareert het haar.
Dringt door tot de haarschacht om haargroei te stimuleren.
Bevat 100% pure Arganolie (rijk aan Omega 6, Omega 9 en vitamine E), Macadamia Olie en Keratine.
Door de toevoeging van siliconen verkrijgt het haar weer glans en zachtheid.  Keratine herstelt het vocht in het haar en voorkomt dat haar weer dof, droog en broos wordt.
Arganolie is een plantaardige olie, die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom, Argania spinosa, groeien. De olie heeft een unieke samenstelling die haar zeer geschikt maakt voor cosmetisch gebruik. Dankzij een brede variatie aan werkzame stoffen werkt Arganolie intensief verzorgend voor het haar. Verschillende componenten van Arganolie zijn zeer effectief in de strijd tegen droog en pluizig haar. Ook helpen deze bestanddelen om beschadigd haar te herstellen en om dof haar glans te geven. Macadamia olie wordt geperst uit de noten van de tropische Macadamiaboom (Macadamia integrifolia) en wordt wereldwijd vereerd vanwege de ongelooflijke voordelen voor haar en huid.

Verkrijgbaar in 8 oz (225 gr) en 16 oz (450 gr)

Gebruiksaanwijzing:
Was het haar en maak het handdoek droog.
Breng de Silicon Mix intensieve haarbehandeling met masserende beweging aan in het haar.
Laat het afhankelijk van de conditie van het haar 3 tot 5 minuten inwerken.
Voor het beste resultaat het haar met een douche-cap bedekken en inpakken met een natte hete handdoek.
Daarna uitspoelen.

Arganolie Shampoo
Arganolie Leave-In