Arganolie Leave-In

Silicon Mix Leave-In met Marokkaanse Arganolie is speciaal ontwikkeld voor droog, beschadigd en broos haar. Beschermt, hydrateert, verzacht en repareert het haar.
Dringt door tot de haarschacht om haargroei te stimuleren. Beschermt tegen haarbreuk en geeft glans aan het haar.
Geeft bescherming tegen zon, wind, zout water, chloorwater en chemische processen.

Bevat 100% pure Arganolie (rijk aan Omega 6, Omega 9 en vitamine E), Macadamia Olie en Keratine.
Door de toevoeging van siliconen verkrijgt het haar weer glans en zachtheid.  Keratine herstelt het vocht in het haar en voorkomt dat haar weer dof, droog en broos wordt.
Arganolie is een plantaardige olie, die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom, Argania spinosa, groeien. De olie heeft een unieke samenstelling die haar zeer geschikt maakt voor cosmetisch gebruik. Dankzij een brede variatie aan werkzame stoffen werkt Arganolie intensief verzorgend voor het haar. Verschillende componenten van Arganolie zijn zeer effectief in de strijd tegen droog en pluizig haar. Ook helpen deze bestanddelen om beschadigd haar te herstellen en om dof haar glans te geven. Macadamia olie wordt geperst uit de noten van de tropische Macadamiaboom (Macadamia integrifolia) en wordt wereldwijd vereerd vanwege de ongelooflijke voordelen voor haar en huid.

Te gebruiken op nat of droog haar. Gebruik het bijvoorbeeld voordat u het haar gaat föhnen, de krultang of de stijl/straight tang gaat gebruiken, ter bescherming van het haar tegen de hitte.
Kan dagelijks worden gebruikt.

Verkrijgbaar in 4 fl.oz (118 ml) en 8 fl.oz (236 ml)

Gebruiksaanwijzing:
Gelijkmatig aanbrengen. NIET UITSPOELEN! Het haar naar wens stijlen.

Arganolie Shampoo
Arganolie Haarbehandeling