Arganolie Shampoo

Silicon Mix Arganolie Shampoo met Marokkaanse Arganolie is speciaal ontwikkeld voor droog, beschadigd en broos haar. Beschermt, hydrateert, verzacht en repareert het haar.
Bevat 100% pure Arganolie (rijk aan Omega 6, Omega 9 en vitamine E), Macadamia Olie en Keratine.
Door de toevoeging van siliconen verkrijgt het haar weer glans en zachtheid.  Keratine herstelt het vocht in het haar en voorkomt dat haar weer dof, droog en broos wordt.
Arganolie is een plantaardige olie, die wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom, Argania spinosa, groeien. De olie heeft een unieke samenstelling die haar zeer geschikt maakt voor cosmetisch gebruik. Dankzij een brede variatie aan werkzame stoffen werkt Arganolie intensief verzorgend voor het haar. Verschillende componenten van Arganolie zijn zeer effectief in de strijd tegen droog en pluizig haar. Ook helpen deze bestanddelen om beschadigd haar te herstellen en om dof haar glans te geven. Macadamia olie wordt geperst uit de noten van de tropische Macadamiaboom (Macadamia integrifolia) en wordt wereldwijd vereerd vanwege de ongelooflijke voordelen voor haar en huid.

Verkrijgbaar in fles van 16 fl.oz (473 ml)

Gebruiksaanwijzing:
Masseer de shampoo gelijkmatig in op nat haar en spoel het daarna uit.
Indien nodig nogmaals herhalen.
Voor een perfect resultaat nabehandelen met Silicon Mix Intensieve Moroccan Argan Oil haarbehandeling.

Arganolie Haarbehandeling
Arganolie Leave-In