Silicon Mix Bambu Laciador Sleek Look

De Silicon Mix Bambu Laciador Sleek Look spray balanceert het vochtgehalte en vergrendelt de luchtvochtigheid. Deze voedingsformule verrijkt met Bamboe extract, Vitamines E,C en F, Saffloerolie en Amandelolie transformeert krullend, kroezend, droog haar tot elegant stijl haar en beschermt het tegen schade veroorzaakt door haardrogers. Laat het haar glanzen, maakt het glad en pluisvrij.
Vooral mensen met droog haar merken dat hun haar pluist bij vochtig weer. De Silicon Mix Laciador Sleek Look Spray voorkomt dat het haar gaat pluizen.

Fles 8.5 fl.oz (250ml)

Gebruiksaanwijzing:
Belangrijk: Goed schudden voor gebruik!
Aanbrengen op droog of handdoek droog haar. U hoeft slechts een klein beetje spray te gebruiken. Niet uitspoelen. Stijl het haar naar wens met de de haardroger.
Tussendoor tijdens het sprayen de fles even goed schudden.

Voor een perfecte methode:
Stap 1: Was het haar met een Silicon Mix Shampoo naar keuze. (Uitspoelen met ruim water)
Stap 2 : Gebruik een Silicon Mix Deep Conditioner haarbehandeling naar keuze. (Uitspoelen met ruim water)
Stap 3: Behandel het haar met een Silicon Mix Leave-in conditioner naar keuze (Niet uitspoelen)
Gedurende stap 3 kunt u bijvoorbeeld grote haarrollers inzetten waarmee u 25 minuten onder de drooogkap gaat of u droogt het haar met een haardroger op een lage temperatuur.
Stap 4: Als het haar droog is het haar in verschillende secties verdelen. Steil haar krijg je namlijk het beste door je haar in verschillende secties te verdelen, dan weet je zeker dat je elk stukje haar hebt gehad.
De fles Laciador goed schudden! Spuit per sectie een klein beetje Silicon Mix Laciador Sleek Look op het haar en föhn dit direct met de haardroger en borstel.
De manier waarop je het haar föhnt bepaalt hoe stijl je haar uiteindelijk wordt. Het is belangrijk om tijdens het föhnen de kop van de föhn naar beneden te laten wijzen om zo pluizig haar te voorkomen.
Tussendoor tijdens het sprayen de fles even goed schudden!